Bijenhotels bouwen

Bouw of koop een bijenhotel of nestkastje ..lees verder...

Drachtplanten/tuintips

Bijen hebben stuifmeel en nectar nodig als ..lees verder...

Geen bestrijdingsmiddelen gebruiken

In dit artikelen vragen we nu eens om iets ..lees verder...

Overzicht/startpagina acties

Bijenlint beoogt een platform te zijn voor ..lees verder...

Urban beekeeping

Bezige bijtjes in de stad Een trend die a ..lees verder...

Duurzaam bijenhouden

Honingbijen worden verzorgd door imkers. N ..lees verder...

Hommeltelling 2013

Het gaat niet goed met de hommels. Er is s ..lees verder...

Hommel fotopagina

Op deze pagina een overzicht van hommel fo ..lees verder...

Sponsors (7)

Naast de organisator de Bijenstichting en deelnemende organisaties worden we gesteund door diverse sponsors. Ze steunen ons meestal in natura want dat vinden we zinvoller dan alleen geld doneren. Bovendien zijn we kritisch ten aanzien van de acceptatie van sponsors. Bedrijven die activiteiten ontplooien die nadelig zijn voor bijen accepteren wij niet. En bij voorkeur dienen de activiteiten van de sponsor bijdragen aan het welzijn van bijen. In directe zin als ze zich met bijen of verwante onderwerpen bezig houden of indirecte zin (promotie, educatie ).Onze sponsors worden op deze pagina's vermeld. Sponsors die zich willen aanmelden: klik HIER.

Is de nieuwe manier van winkelen waarbij je direct met elke aankoop gratis goede doelen steunt. 4MORGEN biedt toegang tot een groeiend aantal webwinkels, waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd. Door de afspraken die 4MORGEN heeft gemaakt met honderden webwinkels wordt gratis doneren van erkende goede doelen mogelijk gemaakt. Het online concept groeit elke dag en dat is goed nieuws voor alle deelnemende partijen.

bluegearBlueGear houdt zich bezig met internettechniek, webdesign en webmarketing. BlueGear bouwt websites op basis van het CMS-systeem Joomla. Het voordeel van dit systeem is dat de eigenaar zelf gemakkelijk artikelen kan toevoegen en wijzigen. Daarnaast zorgt dit bedrijf voor groene hosting. De webservers waar de websites op staan worden gehost op klimaatneutrale datacenters.

0103 Logo drukbedrijf.nl2Drukbedrijf.nl is een snelgroeiende online drukkerij gevestigd in Amsterdam, bekend zijnde om de persoonlijke service gecombineerd met goedkope prijzen en natuurlijk gegarandeerde kwaliteit. Een jong en dynamisch team staat klaar om samen met jou tot het gewenste drukwerk te komen. Drukbedrijf.nl drukt letterlijk alles op alles. Boordevol ambitie willen we niet enkel een meerwaarde in onze klanten hun leven zijn, maar ook in dat van de maatschappij. Voor ons is het belangrijk verantwoord te ondernemen. Bij Drukbedrijf.nl bestellen is met zekerheid bestellen dat u denkt aan mens, dier en milieu. We zijn vereerd Bijenstichting te mogen helpen en hun kosten te reduceren door hen te sponsoren in natura.

podiviumGrafisch- en illustratief Ontwerp
Grafisch ontwerper Christel Bouwmeester en illustratief vormgever Marijn van der Wateren vormen de kern van dit grafisch atelier Podivium waar elke centimeter van het kantoor is ingericht op het ontwikkelen en verzorgen van grafische, illustratieve en andere creatieve uitingen.


REMAEDIEReMaedie Administratiekantoor
wordt gerund door Maurice Schoutsen, hij heeft sinds 1995 ervaring opgedaan in de accountancy, fiscaliteiten en administraties van verschillende bedrijven. Maurice is als vrijwilliger actief voor de Bijenstichting en verzorgt in zijn vrije tijd de boekhouding en jaarverslagen

vitex natura verkoopt via het internet fytotherapie, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, natuurvoeding en reformproducten. Met hun webwinkel wil VitexNatura de verkoop van gezonde natuurlijke producten stimuleren. Dit ter bevordering van de gezondheid en het milieu.
Vanaf de eerste dag van de actie 'Stop de bijensterfte' ondersteunt Gita Helfferich van VitexNatura ons door diverse bijengerelateerde producten te verkopen. De winst van deze producten komt ten goede aan de Bijenstichting. Door het aankopen van bijenproducten via VitexNatura ondersteunt u de Bijenstichting. Onder het menu Bestellen vindt u een webshop. Als u een artikel wilt bestellen dan wordt u doorgestuurd naar de webshop van VitexNatura die de verkoop voor ons regelt.

youbedo nieuwDe Bijenstichting is aangesloten bij de webwinkel YouBeDo. Van je aankoop bij YouBeDo wordt 10% gratis gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Ben je dus van plan een boek te bestellen, kijk dan eens op YouBeDo.com en geef aan dat je de Bijenstichting wilt steunen. Kleine moeite, want de boeken kosten hetzelfde als bij alle andere boekenwinkels.

Mini Agenda