Bijenhotels bouwen

Bouw of koop een bijenhotel of nestkastje ..lees verder...

Drachtplanten/tuintips

Bijen hebben stuifmeel en nectar nodig als ..lees verder...

Geen bestrijdingsmiddelen gebruiken

In dit artikelen vragen we nu eens om iets ..lees verder...

Overzicht/startpagina acties

Bijenlint beoogt een platform te zijn voor ..lees verder...

Urban beekeeping

Bezige bijtjes in de stad Een trend die a ..lees verder...

Duurzaam bijenhouden

Honingbijen worden verzorgd door imkers. N ..lees verder...

Hommeltelling 2013

Het gaat niet goed met de hommels. Er is s ..lees verder...

Hommel fotopagina

Op deze pagina een overzicht van hommel fo ..lees verder...

Onze sponsors

Naast donateurs en vrijwilligers zijn sponsors erg belangrijk voor de Bijenstichting. Dankzij hun steun zijn we in staat om diverse activiteiten uit te voeren.

Ook u kunt sponsor worden. Vul daarvoor ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Onze sponsors zijn:

 

BlueGear houdt zich bezig met internettechniek, webdesign en webmarketing. BlueGear bouwt websites op basis van het CMS-systeem Joomla. Het voordeel van dit systeem is dat de eigenaar zelf gemakkelijk artikelen kan toevoegen en wijzigen. Daarnaast zorgt dit bedrijf voor groene hosting. De webservers waar de websites op staan worden gehost op klimaatneutrale datacenters.

Voor de Bijenstichting heeft BlueGear gratis de website gebouwd. Daarnaast zorgt dit bedrijf ervoor dat onze website groen wordt gehost. Daardoor mag onze site het Cleanbits logo dragen. Voor ontwerp of hosting van uw site raden wij BlueGear aan vanwege de groene hosting, maar vooral vanwege de persoonlijke en snelle service die wij ervaren.

 

VitexNatura  verkoopt via het internet fytotherapie, voedingssupplementenlichaamsverzorging,  natuurvoeding en reformproducten. Met hun webwinkel wil VitexNatura de verkoop van gezonde natuurlijke producten stimuleren. Dit ter bevordering van de gezondheid en het milieu.

Vanaf de eerste dag van de actie ‘Stop de bijensterfte’ ondersteunt Gita Helfferich van VitexNatura ons door diverse  bijengerelateerde producten te verkopen. De winst van deze producten komt ten goede aan de Bijenstichting. Door het aankopen van bijenproducten via VitexNatura ondersteunt u de Bijenstichting. Een goede reden om de website eens te bezoeken.

Podivium www.podivium.nl

Grafisch- en illustratief Ontwerp

Grafisch ontwerper Christel Bouwmeester en illustratief vormgever Marijn van der Wateren vormen de kern van dit grafisch atelier waar elke centimeter van het kantoor is ingericht op het ontwikkelen en verzorgen van grafische, illustratieve en andere creatieve uitingen.

In het kader van het Jaar van de Bij maken zij een serie illustraties van bijen. Elke week publiceren zij op Twitter en Facebook, zolang de inspiratie strekt, een bijenkarakter. Daarnaast ondersteunen zij de Bijenstichting door de Bijenillustraties ter beschikking te stellen voor de ansichtkaarten, website en bulletin.

Remaedie Administratiekantoor

ReMaedie Administratiekantoor wordt gerund door Maurice Schoutsen, hij heeft sinds 1995 ervaring opgedaan in de accountancy, fiscaliteiten en administraties van verschillende bedrijven. Maurice is als vrijwilliger actief voor de Bijenstichting en verzorgt in zijn vrije tijd de boekhouding en jaarverslagen

 

Lees ook:


Donateurs
Adviseurs
Vrijwilligers
Partners